Passie voor het overdragen van kennis

Blog: Passie voor het overdragen van kennis 

Beste lezers,

 

Welkom bij mijn blog! In deze post wil ik graag mijn persoonlijke reis delen als docent eventmanagement. En daarmee mijn passie voor het overdragen van kennis.  Het begon allemaal met mijn rol als docent aan de United Pop Academie in Amsterdam. In de avonduren stond ik voor de klas, vol enthousiasme om mijn praktijkervaring en expertise te delen met de studenten. De interactie met hen en het zien van hun groei gaf me onwijs veel voldoening. 

Na mijn tijd bij de United Pop Academie kreeg ik de kans om aan de Hogeschool Utrecht te doceren. Hier kon ik mijn passie voor lesgeven voortzetten, maar deze keer op een ander niveau en in de vakken marketing en events. Het was geweldig om de studenten te inspireren en te zien hoe de lesstof tot leven kwam door mijn praktijkgerichte benadering.

 

De verbinding tussen onderwijs en evenementen

Wat mijn ervaringen als docent nog specialer maakte, was het feit dat ik tegelijkertijd actief was als eventmanager. De verbinding tussen mijn werk in het werkveld en het lesgeven bleek van onschatbare waarde. Ik kon altijd de meest actuele en relevante inzichten delen, waardoor de studenten niet alleen theoretische kennis opdeden, maar ook leerden hoe ze deze in de praktijk konden toepassen.

 

Een bron van inspiratie

Het zien van de groei en ontwikkeling van mijn studenten was een ongelooflijk inspirerende ervaring. Het gaf me een gevoel van trots om te weten dat ik een positieve impact had op hun toekomstige carrières. Hun enthousiasme en vragen motiveerden me om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en mijn kennis up-to-date te houden. Vol trots heb ik dan ook menig student een diploma  associate degree event manager mogen overhandigen.

 

Passie 

Eind 2022 heb ik besloten het lesgeven vaarwel te zeggen en me volledig te focussen op evenementen. Ik zal  altijd blijven uitkijken naar nieuwe avonturen en kansen om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te inspireren in de wereld van marketing en events.

Dus, mocht je ook geïnteresseerd zijn in mijn diensten als adviseur of spreker voel je vrij om contact met me op te nemen want passie voor het overdragen van kennis zal altijd blijven.

 

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Schie

De Conceptenmakelaar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.