Publieksevenementen

Als muziekliefhebber en professional heb ik samen mogen werken met enkele van de meest vooraanstaande artiesten binnen de hedendaagse entertainmentwereld waaronder o.a Kriss Kross Amsterdam, Hardwell, The Dean. Lucas and Steve en Jebroer, om slechts een paar namen te noemen.

 

Door een brede interesse in het organiseren van evenementen heb ik diverse skills eigengemaakt. En juist daardoor ben ik ook op breed vlak inzetbaar. Zo heb ik op eigen kracht diverse (boot)feesten georganiseerd, ben ik als muzikaal programmeur werkzaam geweest voor diverse poppodia en muziekfestivals en versta ik ook de kracht van het activeren van merken binnen publieksevenementen. 

 

In de rol van event manager heb ik bewezen dat ik in staat ben om evenementen en projecten van verschillende omvang en complexiteit met succes te plannen en te beheren. Of het nu gaat om intieme live optredens, grootschalige festivals of exclusieve en besloten feesten, ik ben altijd vastbesloten om de hoogste kwaliteit en professionaliteit te leveren en werk met gerenommeerde leveranciers.

 

Als je op zoek bent naar iemand om jouw volgende muziekevenement naar een hoger niveau te tillen neem dan contact met mij op. Ik sta klaar om jou te helpen!